Trys karaliai Elektrėnuose atnešė gražiausios Kalėdų eglutės apdovanojimus

Trijų karalių šventė, vykusi Elektrėnų kultūros centre, sausio 6 – ąją dieną, visus susirinkusiuosius nustebino gražiausios Kalėdų eglutės apdovanojimais. Mat čia nuo gruodžio 9-osios Elektrėnų kultūros centro aikštė buvo padabinta įspūdingo grožio Kalėdų eglutėmis,  kurias kūrė įvairios Elektrėnų įstaigos ir organizacijos, dalyvavusios Elektrėnų seniūnijos trečią kartą organizuotoje šventinėje akcijoje „Papuoškime Elektrėnų kultūros centro aikštę Kalėdų eglutėmis“.

Jaukią šeštadienio popietę susirinkusieji galėjo stebėti teatrališką Trijų Karalių – Kasparo, Merkelio ir Baltazaro – eiseną, kurie lydimi Kalėdų Senelio atvyko į kultūros centrą. Čia tris išminčius žaismingai pasitiko „Saulės spinduliukų“ atlikėjai, dovanodami šventės muzikinį pasirodymą.

Šventinės akcijos „Papuoškime Elektrėnų kultūros centro aikštę Kalėdų eglutėmis“ apdovanojimų metu, gražiausios eglutės titulą pelnė Baikerių klubo organizacija. Antrosios vietos nugalėtojais tapo „Versmės“ gimnazijos bendruomenė, o „Ąžuolyno“ progimnazijos kurta Kalėdų eglutė jiems užtikrino trečiosios vietos apdovanojimą.  Beje, susižavėjusieji kūrinių originalumu išrinko ir išradingiausią metų eglutę – tai Elektrėnų profesinio mokymo centro kurta kompozicija, o Beižionių vaikų globos namų kurta kalėdinė eglutė įstaigai atnešė apdovanojimą už bendruomeniškumą. Savo originalumu ir kūrybiškumu taip pat nustebino ir Abromiškių reabilitacinės ligoninės bei Baikerių klubo „Šernai“ kurtos eglės, visą šventinį laikotarpį puošusios Elektrėnų kultūros centro aikštę.

Elektrėnų kultūros centras ir Elektrėnų seniūnija nuoširdžiai dėkoja visiems dalyvavusiems akcijoje ir savo kūrybiškomis idėjomis prisidėjusiems prie gražaus, šventinio Elektrėnų miesto veido kūrimo. Tikimės, kad ši šventinė akcija taps mūsų miesto tradicija, puoselėjančia tvaresnę, šventiškesnę ir bendruomeniškesnę miesto atmosferą.

Elektrėnų kultūros centro informacija

 

 

Share Button